Antallet af klager rasler ned

Butikskæden KNI Pilersuisoq giver i dag i en pressemeddelelse sig selv et skulderklap. Det sker efter, at handelskoncernen har noteret et fald i antallet af klager er faldet med over 75 procent.
04. september 2013 09:40

Successen etableringen af en særlig speditions- og logistikafdeling, der for varer til tiden. Afdelingen, der beskæftiger 30 ansatte på hovedlagrene og hovedkontoret i Grønland og med varekontrol i udskibsningshavnen i Aalborg. Herfra dirigeres, der hvert år godt 20.000 tons varer til Grønland - Det svarer til 350 kilo varer for hver eneste indbygger i landet, lyder det fra KNI's logistikchef Lars Steen Pedersen.

Ifølge ham skyldes det store fald i klager specielt den skærpgede kontrol med forsendelserne i Aalborg.

Dermed går der ikke længere fire uger eller mere før den Pilersuisoq-købmand eller butikschef, der har bestilt et parti varer til sin butik, kan kontrollere, at ordren er korrekt leveret. Nu tjekkes ordren før afskibning, og købmanden eller butikschefen ved, hvis der er sket ændringer i forhold til den oprindelige ordren, understreger Lars Steen Pedersen.

Som følge af den mere præcise levering er antallet af forsendelser med fly reduceret til lidt under 150 tons på årsbasis.

- Flytransporterne er hurtige, men koster en hel del mere. Derfor har den fremskudte varemodtagelse ved afskibning i Aalborg betydet, at eventuelle fejlmuligheder i samarbejde med leverandører er nedbragt betydeligt, lyder meldingen fra den glade logistikafdeling.