Annisette er begejstret for Grønland

Sangerinden Annisette og hendes band Savage Rose gav i forrige uge koncerter for fulde huse i både Nuuk og Ilulissat.Og Annisette var mindst lige så glad for at gense Grønland, som publikum var for at møde hende igen.
Skrevet af Karsten Sommer
15. oktober 2012 10:42

Sangerinden Annisette og hendes band Savage Rose gav i forrige uge koncerter for fulde huse i både Nuuk og Ilulissat. Og Annisette var mindst lige så glad for at gense Grønland, som publikum var for at møde hende igen, skriver søndagens Jyske Vestkysten.

Ved interviewet bærer hun et lille isbjørnesmykke om halsen. Isbjørnehovedet er en gave hun fik ved besøget heroppe, hendes første tur til Grønland, efter at hendes mand og medmusikant, Thomas Koppel, døde i 2006.

- At spille i Grønland er et kapitel helt for sig selv. Det er noget, jeg altid længes efter. Det grønlandske publikum er helt specielt. Man føler sig i familie med dem, og i pauserne kommer de hen for at kramme een, og de har gaver med. Et ufatteligt gavmildt folk, siger hun, og kalder Grønland et eventyr, hvor hun både nåede at smage på 5000 år gammel is og røre ved verdens ældste bjerg.

Og så rørte det også Annisette at det grønlandske publikum mindedes hendes afdøde mand.

- Alle skulle høre, hvordan jeg havde det, og fortælle, at de savnede Thomas. Men jeg har jo bare fortsat det liv, vi havde sammen, og det, vi elskede allermest: Blandt andet at tage en tur til Grønland en gang imellem, siger Annisette til JyskeVestkysten.

Sammen med Savage Rose er hun nu i gang med en Danmarksturné, hvor hun præsenterer bandets nye CD, den første efter Thomas Koppels død.