AllStars fyrer den af

Det sejrrige AllStars-kor og korleder Julie Berthelsen ankommer til Nuuk klokken 11.10 her til formiddag.
Skrevet af Karsten Sommer
31. maj 2010 06:26

Med sig har de en check på 250.000 kroner, som vil blive overrakt til Nanu-børn i aften, når koret holder kæmpe koncert.

For én af forsangerne bliver modtagelsen i Nuuk Lufthavn nok ekstra speciel. Nina Kreutzmann Jørgensen underviser til dagligt i dansk og musik ved Nuuk Internationale Friskole, hvor hun er klasselærer for skolens 6. klasse.

- Vi glæder os rigtig meget til at få hende tilbage, siger eleverne, som har måttet undvære Nina i 3 måneder. Derfor har de pyntet skolen for at tage godt imod hende.

Og alle skolens elever vil til formiddag gå til lufthavnen og give Nina en særlig overraskelse. Når hun lander vil ungerne være stillet op på fjeldet og danne levende bogstaver som hyldest til en meget savnet lærer.

Katuaq, Grønlands Turist- og Erhvervsråd og Air Greenland står bag den festlige og gratis koncert i multihallen Inussivik klokken 18.30 i aften. Nuuks borgmester Asii Chemnitz Narup indleder med en lille tale, og så bliver der lejlighed til at høre AllStars-koret synge for fuld hals fra i aften klokken 18.30 i Inussivik-Hallen i Nuuk.