AllStars finale også i Taseralik

Siden AllStars 2010 startede den 18. april, har den været vist i Taseralik, i cafèen, i konferencesalen eller i biografen på storskærm. Og de fortsætter til finalen er overstået.
Skrevet af Najaaraq Egede
26. maj 2010 09:58

Det har været fredage med tårer, latter, råb, dans og ikke mindst glæden ved at være fælles om disse oplevelser.

Der er selvfølgelig også noget konkurrence, da det ikke er alle der stemmer på Julie AllStars. Lederne på hhv. kulturhuset og musikskolen har en lille konkurrence kørende, da Nina, forsangeren i Julie AllStars er svigerinde til Taseraliks direktør og en af korsangerne i Niarn AllStars er bror til musikskolens leder, som selv kommer fra Aalborg. Derfor var der indgået en aftale om, at AllStars fortsat skulle vises i Taseralik, selv hvis Julie blev stemt ud og Niarn endnu var med. Heldigvis er begge kor gået videre til finalen og fredagens show vil vise hvem der er den værdige vinder.

Under pausen, før afgørelsen, underholder pædagogstuderende med sang og guitar og vil dermed gøre den spændende ventetid lidt kortere. Til dem der ikke har tid til at lave mad p.g.a. finalen på fredag, vil der blive serveret spicy hvalkød med ris i Cafè Taseralik.

- God AllStars til alle!, skriver Taseraliks direktør Arnajaraq Støvlbæk.