Allerede tilmeldinger til Arctic Circle Race 2010

Allerede nu er der kommet mange tilmeldinger til Arctic Circle Race 2010 i Sisimiut, der afholdes for 14. gang, i år i perioden fra den 9. til den 11. april 2010.
Skrevet af Karsten Sommer
13. december 2009 13:59

Det fortæller ACR´s genvalgte bestyrelsesformand Jens Klaus Lennert.

Ruten er som sædvanlig 160 km lang, og løbet afvikles over 3 dage. Det er dog også muligt at tilmelde sig en Arctic Circle Race-Light udgave på i alt 100 kilometers længe.

Deltagerne skal som altid overnatte 2 dage i telt i en til lejligheden opbygget teltlejr - campen - der ligger omkring 50 kilometer fra Sisimiut, for enden af den første dags rute.

De mange tidligere tilmeldinger kommer primært fra udlandet, og det er et godt tegn for årets ACR, skriver Jens Klaus Lennert.

De Internationale medier satte sidste år fokus på det traditionsrige skiløb, hvor både den tyske TV-station ZDF og engelske BBC sendte programmer om ACR. Det har gjort at bl.a. en række af ekstrem skisportens turismeselskaber nu tilbyder ACR og Sisimiut som et spændende rejsemål, fortæller Jens Klaus Lennert.

ACR forsætter sit samarbejde med Qeqqata Kommunia og ikke mindst Air Greenland, der er en vigtig samarbejdspartner for ekstremskiløbet.