Allerede håb om medaljer i AWG

Arctic Winter Games starter i morgen og Sermitsiaq.AG's webredaktør samt sportsjournalist Noah Mølgaard tror på flere grønlandske medaljer.
Skrevet af Nauja Møller
05. marts 2010 15:44

- Der kommer helt sikkert medaljeregn fra bordtennisspillerne og batmintonsspillerne, og der er gode forhåbninger om at der ville vindes medaljer i indianernes sportsgren Dene Games, Inuit sportsgren Arctic sports og for fodboldpigerne- og drengene, siger Noah Mølgård, som vi fangede på mobil fra Kangerlussuaq, før han steg ind i flyveren på vej til Grande Prairie i Alberta, Canada.

Han vil næsten lægge hovedet på blokken på at i hvert fald de grønlandske badmintonspillere høster en guldmedalje.

- De regner helt sikkert med at der vindes guldmedaljer i batminton og muligvis bordtennis, og der er gode forhåbninger om at herreseniorerne kan vinde guld i Indianernes sportsgren Dene Games i disciplinen Pole Push, slutter Noah Mølgaard med at sige.

Arctic Winter Games, der afholdes hver andet år, er en dyst i almindelige sportsgrene samt de særlige Inuit og Dene Games. På hjemmesiden www.gif.gl kan I læse mere om de enkelte discipliner, de grønlandske deltagere, samt følge resultaterne, når legene starter i morgen. Legene afholdes indtil den 13. marts, og resultater og livereportager vil i kunne høre mere om i KNR, mens legene afholdes.