Aleqa forklarer sig på Facebook

Ekstra Bladet kunne i dag søndag afsløre, at Aleqa Hammond har brugt sit folketings-kreditkort på privat shopping for 12.000 kroner. Nu forklarer folketingspolitikeren sig på Facebook.
Foto © : Maasi Pedersen/KNR
Skrevet af Simon Uldum -
21. august 2016 09:43

Aleqa Hammond har over for Ekstra Bladet ikke ønsket at kommentere sin privatøkonomi, og har også afvist at svare på, om hun har betalt pengene tilbage. Men nu forklarer hun sig på sin Facebook-profil:

- Min opdatering vil være lidt længere idag end sonst. Det er vigtigt for mig at I hører det selv fra mig, skriver Aleqa Hammond:

- Mine konti blev groft misbrugt via itunes i juni hvilket heldigvis blev opdaget af min bank og fornødne initiativer blev iværksat. Jeg har via folketinget et mastercard som jeg aldrig har brugt, men i nødsituationen måtte bruge og meddelte administrationen om sagens karakter. Der var gensidig forståelse, skriver Hammond.

Læs også Medie: Aleqa Hammond shoppede for skattekroner

- Desværre har min og administrationens mail korrespondance blevet kopieret til en uvedkommende og denne har viderebragt det til Ekstrabladets journalist.

- Denne beklages dybt både af mig og administrationen. Det er og har aldrig været et spørgsmål om at misbruge eller bedrage nogen eller noget. Man vil bruge det imod mig nådesløst. Jeg ville dele det der ligger mig dybt i hjertet med jer idag, slutter Aleqa Hammond.

KNR har forsøgt at kontakte Aleqa Hammond telefonisk for en kommentar, men desværre uden held.

Aleqa Hammonds afslørende bankudtog, som fremgår af mailen fra Folketingets administration, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af. (Foto: Ekstrabladet).

Foto © : Ekstra Bladet