Alderdomshjem i Aasiaat udsat for indbrud i nat

Ukendte gerningsmænd brød natten til fredag ind i alderdomshjemmet og stjal 20 hævekort fra beboerne.
Politiet ved endnu ikke, hvor mange gerningsmænd der er tale om, og politiet beder derfor personer, der ved noget eller har set noget, om at kontakte politiet på 701448. Foto © : Pressefoto/Rigspolitiet
Skrevet af Jens Betak
20. marts 2020 16:29

Natten til fredag er ukendte gerningsmænd brudt ind i alderdomshjemmet i Aasiaat og har stjålet 20 hævekort og dertilhørende pinkoder fra alderdomshjemmets beboere.

Hævekortene lå sammen med pinkoderne i et pengeskab på alderdomshjemmets kontor, som gerningsmændene er brudt ind i.

- Mellem klokken 7 om aftenen og klokken 2 i nat har der været indbrud på kontoret i alderdomshjemmet. Det er beboerne på alderdomshjemmet, der ejer kortene, og de er blevet stjålet fra pengeskabet, siger Nuunu Andersen Larsen, der er stationsleder ved Aasiaat Politi.

Politiet kan ikke udtale sig om, hvorvidt der er hævet penge på beboernes hævekort, men personalet er blevet anbefalet at få spærret kortene.

- Alderdomshjemmets personale er blevet vejledt om at få spærret samtlige hævekort, der er blevet stjålet, siger stationsleder Nuunu Andersen Larsen.

Politiet ved endnu ikke, hvor mange gerningsmænd der er tale om, og politiet beder derfor personer, der ved noget eller har set noget, om at kontakte politiet.

- Lige nu er vi i gang med at efterforske sagen, og vi har brug for vidner, så vi kan komme videre med sagen, siger Nuunu Andersen Larsen fra Aasiaat Politi.

Du kan kontakte politiet på nummeret 701424.