Air Greenland skruer op for blusset

Mange ekstra flyforbindelser internt i Grønland starter i morgen, og helt frem til den 21. kommer Dash-flyvere på overarbejdet.
Skrevet af Per Andersen
14. december 2011 11:43

I disse dage er der ekstra travlhed hos Air Greenland, hvor der meddeles, at ud over deres normale flyvninger, kommer ekstra mange flyvninger fra i morgen, og frem til den 21. december. Der bliver også ekstra flyvninger over Atlanten både om lørdagen samt onsdag den 21. december.

- Det hele er blevet tilrettelagt således, at vi fra i morgen starter vores utallige ekstra flyvninger, ud over vores normale flyvninger, siger kommerciel direktør hos Air Greenland Christian Keldsen til KNR.

Ud over normale flyvninger er der dagligt ekstra flyvninger internt. Air Greenland kan dog ikke oplyse antallet af passagerer i december måneden, men Christian Keldsen oplyser dog, at der ikke kan være så meget forskel fra de forrige år.

Ud over ekstra passager flyvningerne er der også ekstra fragtflyvninger, både til Nuuk, Ilulissat og Kulusuk. Der er dog ikke kun Dash flyvere som har overarbejdet i julemåneden, traditionelle flyvere såsom S-61 som har serviceret samfundet gennem de sidste 5 årtier servicerer også samfundet endnu engang.

Nanortalik får hele tre fly ankomster fra i morgen af. Der er forventede ankomster fra i morgen den 15. samt den 20. og den 21. december.