Air Greenland leverer lufthavnsdirektør

Den nye chef i Hans Christian Andersen Airport i Odense er headhuntet direkte fra Air Greenlands salgsafdeling. Chefen hedder Christian Berg, og sidder i øjeblikket på stillingen som salgschef hos Air Greenland. Berg tiltræder på Fyn senest 1. december 2013.
Skrevet af Peter Troelsen
06. august 2013 07:15

Den 43-årige Christian Berg er en erfaren mand indenfor rejsebranchen, hvor han i de seneste tyve år har hentet en stor erfaring som leder i bl.a. SAS og Swedavia, der ejer 16 lufthavne i Sverige.

- Christian Bergs imponerende erfaring fra luftfartsbranchen er et stort plus, som Hans Christian Andersen Airport vil nyde godt af. Det solide kendskab til branchen kombineret med Christians ambitiøse og grundige tilgang til opgaverne er lige hvad lufthavnen har brug for, når vi skal nå ambitionerne om at udvikle Hans Christian Andersen Airport, forklarer bestyrelsesformanden for Hans Christian Andersen Airport Jørgen Clausen.

I privatlivet er Christian Berg gift og far til tre piger mellem seks og tolv år, og det forventes at familien rykker teltpælene op og bosætter sig på Fyn i løbet af efteråret.

-Jeg glæder mig utroligt meget til at sætte Fyn på landkortet og bidrage med mine kompetencer til at udvikle Hans Christian Andersen Airport yderligere de kommende år, siger Christian Berg. - Det er en utrolig spændende udfordring, som rummer mange muligheder for at drive vækst i regionen og skabe arbejdspladser, siger Christian Berg.