Air Greenland lancerer ny mobil check-in

Air Greenland lancerer nu mobil check-in til de rejsende, som har en smartphone med internetadgang. Mobil check-in giver de samme fordele som web check-in via Air Greenlands hjemmeside.
Mobil check-in, virker til alle smartphonetelefoner. Foto © : KNR
09. oktober 2014 12:20

Med mobil check-in, der virker til alle smartphonetelefoner, kan Air Greenlands passagerer fremover få et online boardingkort gemt direkte på mobiltelefonen. Har man checket ind via sin smartphone eller online hjemmefra, kan man springe køen over og gå direkte til bagage-skranken for at aflevere sin bagage.    


Det eneste, den rejsende skal gøre, er at gå på Air Greenlands hjemmeside fra sin smartphone.


Mobil check-in fungerer på samme måde som web check-in med efternavn og bookingreference. Har man sit boardingkort på telefonen, skal telefonen blot medbringes til lufthavnen. Boardingkortet vises ved sikkerhedskontrollen og ved gaten, hvor det scannes, før man går ombord. Udover check-in har mobilsiden også funktioner som flytider for ankomst og afgang, fragt og valg af sæde.


Det er muligt at tjekke ind via sin mobiltelefon 22 timer før afgang og indtil en time før afgang. Hvis man kun rejser med håndbagage, er ankomsttidspunktet 30 min. før afgang. Hvis man har baggage, er det  senest en time før afgang.


Har du ikke en smartphone med internetadgang, er det stadig muligt at tjekke ind ved skranken.