Air Greenland flyver alligevel til Danmark torsdag

Onsdag aften har Air Greenland ringet rundt til passagerer, som egentlig skulle have været med på ruten fra Nuuk til Kangerluusuaq torsdag. Nogle billetter er sat til salg. 
Myndighederne ønsker at give folk i Nuuk mulighed for at rejse til København og har bedt Air Greenland om at se på om det er muligt.  Foto © : KNR / Foto: Anton Gundersen Lihn
Skrevet af Christine Hyldal
18. marts 2020 22:08

Nu bliver det alligevel muligt at rejse ud af Nuuk - selv om byen i dag er lukket ned.

Eller det bliver i hvert fald muligt  hvert fald torsdag og fredag. 

Onsdag aften har Air Greenland ringet rundt til passagerer, som egentlig skulle have været med på ruten fra Nuuk til Kangerluusuaq torsdag. Hvis folk ikke vil med alligevel, bliver deres billetter nu sat til salg. 

Grunden til det er, at myndighederne ønsker at give folk i Nuuk mulighed for at rejse til København og har bedt Air Greenland om at se på om det er muligt. 

LÆS OGSÅ Endnu en person er smittet med coronavirus: Nuuk isoleres

- I første omgang har vi telefonisk kontaktet alle de berørte passagerer, der skulle have rejst på de pågældende datoer og informeret dem om, at flyvningerne er genoptaget, og at deres plads er sikret i det tilfælde, at de fortsat ønsker at rejse, skriver Air Greenland i en pressemeddelelse. 

Billetsalget gælder kun på ruten fra Nuuk til København. De kan købes på www.airgreenland.gl