AG forbliver den samme

Fra den 20. april får Grønlandsposten AG en ny konstitueret chefredaktør, men det betyder ikke store ændringer: Avisens indhold forbliver det samme, oplyser den kommende chefredaktør, Heidi Møller, der altså ikke vil ændre avisens indhold.
24. marts 2011 14:44

- Jeg har overhovedet ingen intentioner om at lave noget som helst om, men det er klart at chefen kommer til at se anderledes ud, hun har en anden måde at arbejde på, når det er sagt så har jeg et bagland som er så værdifuld for alle som er total undværligt i den her titel, og det er mine kollegaer, siger Heidi Møller.

Selvom avisernes fremtid er usikker på grund af dårlig økonomi håber Heidi Møller, at avisen bevares i fremtiden. Men hvad mener den kommende redaktør om sin nye stilling på landets ældste avis?

- Jeg tænker ikke på det hver dag, jeg er glad for at være i AG, det er faktisk skægt at min tip tip oldefar arbejdede i den ældste avis, men jeg må indrømme, at jeg ikke tænker på det hver dag, slutter Heidi Møller.

Heidi Møller er - lidt usædvanligt - kun blevet ansat som chefredaktør i det kommende år, og det begrunder Sermitsiaq/AGs administrerende direktør Poul Krarup således:

- Jeg vil meget gerne have Heidi Møller fast ansat som chefredaktør i AG, men så længe økonomien det kniber kan jeg ikke gøre noget. Og det betyder altså også, at Poul Krarup ikke kan svare på spørgsmålet om, om avisens så er lukningstruet om et år.

-Jeg ved ikke hvem der lukker, eller ikke lukker, det er bestyrelsen som afgør det, sagde altså Poul Krarup.

Udover sin nye chefredaktørpost er Heidi Møller også redaktør for kvindemagasinet Arnanut.