ACR og Igloo Mountain indgår aftale

På fredag starter verdens hårdeste skiløb i Sisimiut. Arctic Circle Race og Igloo Mountain ApS indgår derfor en kontrakt.
Skrevet af Najaaraq Egede
07. april 2010 08:08

Arctic Circle Race og Igloo Mountain ApS indgår en serviceaftale for afviklingen af verdens hårdeste skiløb der afvikles for 14. gang her i weekenden.

- Igloo Mountain ApS skal forestå løjpelægning af 160 km lang løjpe, tungtransport af udstyr til CAMPEN, transport af drikkeposthytter og hvad der ellers hører til, det meddeler ACR´s bestyrelsesformand Jens Klaus Lennert og Igloo Mountain ApS administrerende direktør Laarseeraq Skifte.

Laarseeraq Skifte, som også er idémanden for starten af ACR og som var formand for ACR´s bestyrelse de første 10 år siger:

- Ved virksomhedens opstart 1. december 2009 og til dette års arrangement af ACR har Igloo Mountain investeret i Pistemaskiner samt nye snescootere således at arrangementet teknisk kan gennemføres forsvarligt og sikkert, siger han. Igloo Mountain arbejder med rekreative- og turismeudviklingstiltag.

De overtog Sisimiut’s skicenter fra Qeqqata Kommunia 1.1.2010.

ACR's årlige samarbejdsaftale med Qeqqata Kommunea, samarbejdspartnere og sponsorer er vigtigt for gennemførelse af løbet.

- Alle de frivillige inspireres til ulønnet bidrag til gennemførelse af arrangementet fra år til år. Dette betyder også at Sisimiut viser ansigt både internt og eksternt i Grønland, siger ACR's formand Jens Klaus Lennert.