4-årig pige bidt i halsen

En svensk pige blev mandag bidt i halsen i Ilulissat. Politiet understreger, at forældre skal være bedre til at holde øje med deres børn.
Skrevet af Rune Langhoff
03. august 2011 06:11

Det drejer sig om en 4-årig svensk pige, der blev bidt i halsen af en hund, der angreb pigen, da hun bevægede sig ind i et bundet hundespand og ved et uheld faldt om på jorden.

Hundens tænder var ifølge operativ leder ved Ilulissat Politi, Karl Winther, boret ganske dybt ind i pigens hals, der dog slap usædvanlig heldigt.

Hun er nu indlagt på sygehuset og hendes tilstand er stabil, men der skal formentlig yderligere behandling til i Danmark eller Sverige.

Karl Winther understreger, at overfaldet er endnu et bevis på, at man som forældre skal være meget opmærksom på at forklare sine børn, at hundene ikke er kæledyr. Og samtidig vil han opfordre forældre til at holde godt opsyn med deres børn, når der er hunde i nærheden.

Den 4-årige pige slap ifølge Karl Winther kun forholdsvis nådigt, fordi en snarrådig mand fik hunden til at give slip - endda til fare for ham selv.