25-årig indlagt efter groft overfald

Politiet i Nuuk søger vidner til et groft overfald bag forsamlingshuset ved Noorlernut Nuuk tidligt i morges.
01. oktober 2011 13:30

Det gik ud over en en 25-årig dansk mand, der har pådraget sig to blå øjne, næsebensbrud og brud på flere ribben. Han er indlagt på Dronning Ingrids Hospital efter overfaldet, der efterforskes som et røverisk overfald, fordi den 25-årig mand blev frataget sin pung med omkring 1.000 kr. og en mobiltelefon.

Overfaldet blev begået af fire personer i forening ved halv fire tiden i morges ved den røde trappe bag forsamlingshuset. Den 25-årige mand var på vej  hjem fra en ”efterfest” på Radiofjeldet.
Han bemærkede en ung mand, som stod for enden af trappen. Og lige da han nåede ned ad trappen blev han grebet og holdt bagfra af den pågældende. Der kom yderligere tre personer til, som alle sparkede og slog på ham.

Den ene af overfaldsmændene beskrives som grønlænder, 20 til 25 år og ca. 180 cm høj. Han var iført sort jakke og joggingbukser og kasket. Han menes også at være lidt ældre end de tre medgerningsmænd, som beskrives som drenge mellem 15 og 18 år. De var alle iført trøjer med hætter, der dækkede ansigtet.

Den 25-årige mand har overfor politiet forklaret, at han tidligere havde set den ældste af overfaldsmændene  i bymidten, og vil kunne genkende ham igen. Det var iøvrigt ham, der hafde været mest voldelig med hensyn til spark og slag.

Politiet vil meget gerne have kontakt med personer, der måtte have set den voldsomme episode ved halv fire tiden i morges i Nuuk ved den røde trappe bag Forsamlingshuset.

Politiet i Nuuk har telefon 321448 altså 321448.