TELE-POST 2019 byder på 24 nye frimærker

Selvom gammeldags brevpost med frimærker er udfordret af nutidens mails, udgiver TELE-POST alligevel 24 nye frimærker i løbet af 2019.
Frelsens Hær får en krone i støtte med årets tillægsværdi-frimærke
Skrevet af Karsten Sommer
07. januar 2019 07:07

De grønlandske frimærker er nemlig små, stolte vidnesbyrd om vores lands unikke kultur, natur og historie, lige siden vores allerførste frimærker udkom i 1938, skriver TELE-POST i en præsentation af årets nye frimærker.

Frelsens Hær i Grønland er således udset som en værdig modtager af overskuddet fra salget af årets tillægsværdi-frimærke. Maria Panínguak’ Kjærulff er kunstneren bag frimærket, som udkommer 21. januar.

10-året for Grønlands Selvstyre markeres selvfølgelig også med et frimærke, tegnet af Aka Høegh. Det udkommer på selve Nationaldagen den 21.juni.

Samme dag præsenterer TELE-POST det seneste område i Grønland, der er blevet optaget på Unescos verdensarvsliste. Det gælder naturområdet Aasivissiut-Nipisat i Qeqqeta Kommunia. Det er tredje gang TELE-POST markerer Unescos verdensarvsområder. Julie Edel Hardenberg er kvinden bag det nyeste frimærke.

Året slutter med to julefrimærker. TELE-POST oplyser at de rummer en hemmelighed, som de vil afsløre til efteråret.