18-årig mand stukket med kniv i Qaqortoq

Politiet i Qaqortoq melder at de har haft en travl fredag aften. En 18-årig mand er indlagt på sygehuset efter han tidligt i morges blev stukket 4 gange på kroppen af en jævnaldrende ung mand.
Skrevet af Karsten Sommer
30. november 2013 17:48

Regionsleder Bent Ole Kleist fortæller at der opstod slagsmål i en lejlighed i forbindelse med en fest, uoverensstemmelserne fortsatte udenfor, hvor den 18-årige altså blev stukket med kniv.

Gerningsmanden er anholdt og bliver fremstillet i retten i Qaqortoq i morgen formiddag.

En anden ung mand på 18-19 år ligger ligeledes på sygehuset, efter at have været udsat for grov vold i forbindelse med et slagsmål.

- Vi har virkelig haft travlt fredag aften med megen uro med både værtsslagsmål og husspektakler, fortæller Bent Ole Kleist.

Ydermere kom der i morges melding om fund af en halvt sunket jolle nær bygden Eqalugaarsuit.

Der lå en rygsæk i jollen, og politiet var netop ved at ville iværksætte helikoptereftersøgning, da der kom melding fra bygden om at personen fra jollen var kommet helskindet til Eqalugaarsuit på gåben. Manden havde været på vej i jollen fra Aaaluitsup Paa til Qaqortoq, da han muligvis var sejlet på en isskosse, og havde måttet sejle jollen til land.

Heldigvis nåede vi således at aflyse helikoptereftersøgningen inden den kom i gang, fortæller regionslederen, der håber at resten af weekenden bliver mere rolig.