139.620 kroner fra barn til barn

Air Greenlands administrerende direktør Michael Binzer overrakte forleden 139.620 kroner til seks børne- og ungeorganisationer.
08. september 2009 16:30

Pengene stammer fra selskabets kampagne ”Barn til barn”, hvor hver solgt børnebillet på Air Greenlands ruter over Atlanten i forsommeren udløste et kontant beløb på 130 kr til organisationerne.

-Vi vil som selskab gerne være med til at tage et socialt ansvar, og den kontante støtte til disse organisationer skal ses som et tegn på, at vi har meget stor respekt for det enorme frivillige arbejde, de udfører for at forbedre forholdene for Grønlands børn og unge. Disse frivillige organisationer viser vejen frem med deres engagement og ikke mindst deres interne samarbejde, og når vi som erhvervsliv bakker dem op, kan vi sammen gøre meget godt, siger Michael Binzer.

De seks organisationer, der modtog støtte, var Landsorganisationen Nanu, Meeqqat Inuunerissut/Bedre Børneliv, Red Barnet Grønland, Mælkebøtten, Foreningen Grønlandske Børn og Inuit Circumpolar Youth Council.