12 års fængsel til drabsmand bag Slagelse-drabet

Den 29-årige grønlænder Hans-Lars Vittus Singertat blev onsdag eftermiddag kendt skyldig i drabet på sin 27-årige kæreste Avike Simonsen i en lejlighed i Slagelse sidste år skriver sn.dk.
26. juni 2013 09:58

Desuden blev han dømt for vold mod hende ved en tidligere lejlighed. Den 3. august klokken ved 06-tiden om morgenen gav han hende et knytnæveslag i baghovedet og et spark i ryggen. Hun flygtede nøgen ud af lejligheden og ind i en gård.

Den dømte nægtede sig skyldig i drabet og hævdede i Retten i Næstved, at kvindens død natten til fredag den 21. september sidste år var et uheld. Han var ifølge sin egen forklaring i gang med at lave mad ved 01-tiden om natten, da hun sprang på ham, og kniven ved et uheld ramte hende i brystet. Hun døde senere på hospitalet af sine kvæstelser.

Inden da havde de begge drukket, og vidner fortalte i retten, at parret havde være oppe at skændes flere gange i løbet af dagen og aftenen.

Hun havde netop en måned forinden født parrets fælles barn, ligesom hun også var mor til et barn fra et tidligere forhold.