Ønsker alkohol frigivet

- Tidspunktet er kommet til totalt at frigive udskænkning og salg af alkohol, uden nogen former for restriktioner. Det mener Medlem af Inatsisartut for IA, Storm Ludvigsen, der således vender sig imod partifællen, Naalakkersuisoq for Sundhed, Agathe Fontain's udmelding forleden. Her gjorde hun sig til talsmand for at få lukket for udskænkning af alkohol på værtshusene om søndagen.

- At lukke for udskænkning af alkohol på værtshusene om søndagen vil blot være at vende problemet ryggen, mener Storm Ludvigsen, der selv har gennemført en uddannelse som alkolog.

Han er overbevist om at et søndagsforbud mod alkohol, blot vil få den konsekvens at folk så vil hamstre om lørdagen, så de er sikre på at have forsyninger til hele søndagen.

Og samtidig påpeger Storm Ludvigsen, at tidligere initiativer til at liberalisere alkoholpolitikken har ført gode resultater med sig.

- Dengang det blev muligt at købe spiritus allerede fra kl. 9 var alle meget bekymrede for hvad det ville føre med sig. Men udviklingen viser jo, at flere og flere trods alt har lært at prioritere fødevarer fremfor alkohol, siger IA´eren, der derfor også mener at tilladelse til at købe alkohol om søndagen, vil være et skridt i den rigtige retning.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt