Årets journalist blev Maren-Louise Poulsen

Medieforbundet i Grønland, TP, uddelte i går på sin årlige generalforsamling prisen som Årets Journalist. I år faldt valget på stifter og redaktør af livstilsmagasinet ANU UNA ANU UNA Maren-Louise Poulsen. Med prisen fulgte en check på 5.000 kr.
25. februar 2013 10:54

Maren-Louise Poulsen er, ved siden af sit studie, arbejde og ikke mindst små børn, redaktør på det halvandet år gamle livstilsmagasin med det lidt  særegne navn ANU UNA UNA ANU.

- Du startede, trods alle odds, og midt i den værste krisetid for trykte medier her i landet, i 2011 et grønlandsk livstilsmagasin, som har vist sig at være meget levedygtigt, og som nu er godt på vej til at konsolidere sig og blive en fast bestanddel af det grønlandske mediebillede, sagde formand Mariia Simonsen i sin tale til årets journalist 2013, der beskrev hendes initiativ og arbejdsindsats som modig, prisværdig og ganske enestående.

En kollega havde således indstillet Maren-Louise Poulsen med ordene:

- Magasinet er alsidigt, farvestrålende, indbydende og afspejler de unges men også resten af befolkningens liv og livstil - den er et billede af det grønlandske samfund som det er i dag.

Maren-Louise Poulsen samarbejder tæt med Ivinnguaq Stork Høegh om magasinet.