Årets Future Greenland bliver ikke til noget

Den nye dato for næste Future Greenland er sat til 17. og 18 maj 2022.
Future Greenland 2017
Future Greenland er en erhvervskonference, der normalt afholdes hvert andet år. Foto © : Marie Kristensen/KNR
23. januar 2021 19:01

Erhvervskonferencen Future Greenland bliver ikke til noget i år.

Konferencen bliver holdt hvert andet år og var i år sat til 18. og 19. maj i Nuuk, men arrangøren bag, Grønlands Erhverv, har valgt at rykke Future Greenland til næste år.

- Det gør vi, fordi de nuværende restriktioner løber frem til udgangen af april, og der er en risiko for, at de bliver forlænget, og vi ville være kede af at stå med et halvt arrangement, og så vurderede vi, at udskyde det et helt år i stedet for at komme med en halvfærdig løsning, siger direktør i Grønlands Erhverv Christian Keldsen.

Future Greenland er Grønlands største erhvervskonference, hvor blandt andre virksomheder og politikere fra en række arktiske lande deltager.

Årets konference ville have været den syvende af slagsen, og med fire måneder til arrangementet medgiver Grønlands Erhverv, at det er en tidlig aflysning.

- Det kan man godt argumentere for, men vi kan se på andre konferencer, at det skaber en del usikkerhed for den delegation, der skal af sted, når man ikke ved, om en konference bliver til noget eller ej, og vi vil gerne give et ordentligt varsel, så de ikke står med en aflysning i sidste øjeblik, og så har vi ikke den usikkerhed hængende over hovedet, siger GE-direktør Christian Keldsen.

Den nye dato for den næste Future Greenland er sat til 17. og 18 maj 2022.