Ti hold klar til gm i futsal

Kvalifikations runderne er færdige og ti hold er klar til Grønlands Mesterskaberne i futsal, som skal foregå i Maniitsoq i starten af april.
GM 2015 Foto © : Grønlands boldspil union
Skrevet af Mads Pedersen
13. marts 2017 16:03

IT-79 fra Nuuk og N-48 fra Ilulissat mødtes ved sidste års finale og har dermed kvalificeret sig direkte til dette års GM i futsal. Kâgssagssuk fra Maniitsoq er arrangører i år og er derfor selvskrevet til GM. Resten har måttet kæmpe for en plads.

Fra Nuuk er det NÛK og B-67 der er videre til GM. K-33 er med fra Qaqortoq.

T-41 fra Aasiaat har snuppet pladsen fra G-44, mens Kugsak fra Qasigiannguit, Malamuk fra Uumannaq og K-64 fra Kuummiut også har sikret sig en billet til slutrunden. 

Det er lagt op til et yderst spændende GM i Maniitsoq i år, der er nemlig flere favoritter til at vinde guldet.     

Kan IT-79, som var suveræne ved sidste års GM, genvinde titlen som Grønlands mestre i futsal i år? Eller bliver det B-67, der i sidste år floppede og blev nummer ni? B-67 vil gøre alt hvad de kan for at vinde i år, da det ville være en plaster på såret efter at de underpræsterede sidste år. Desuden har klubben halvtres års jubilæum i år.  

En anden klub der har jubilæum er Kâgssagssuk. Klubben har nemlig 80-års jubilæum. Kâgssagssuk er også blandt favoritterne til at vinde i år. 

Turneringen løber fra den 6. april til 9. april.