Politiet opfordrer borgere til at lede i udhuse og skure efter 18-årig

18-årige Gudrun Sanimuínak' er ikke blevet set siden 12. november. Nu beder politiet endnu engang lokale borgere om hjælp til at finde den unge kvinde.
Skrevet af Kenneth Elkjær
21. november 2017 12:32

Det er ikke lykkedes politiet at finde frem til den 18-årige kvinde, som sidst blev set, da hun forlod værtshuset Rockhouse i Qaqortoq natten til søndag den 12. november.

Fredag i sidste uge gik politiet ud og bad offentligheden om at hjælp til at finde frem til hende, men det har indtil nu kun ført til en enkelt henvendelse.

Derfor beder politiet endnu engang lokale borgere om at være på udkig efter Gudrun Sanimuínak'.

- Vi vil gerne bede folk om at kigge i deres udhuse og skure efter, om der er noget mistænkeligt. Men vi vil også gerne bede dem om at være ekstra opmærksomme, når de færdes i byen, siger regionsleder hos politiet i Kujataa, Laila Fleischer.

Hun fortæller, at politiet har været i kontakt med Disko Line, der oplyser, at den eftersøgte teenager ikke har købt en billet væk fra Qaqortoq.

- Men hun kan jo være sejlet herfra med en privat jolle eller en båd, siger regionslederen.

Gudrun Sanimuínak' er sidst set iført en grøn jakke og lyseblå cowboybukser. Hun er cirka 155 centimeter høj, spinkel af bygning, hun har kort og mørkt hår. 

Politiet i Qaqortoq kan kontaktes på 701122. Alternativt kan politiets vagtcentral kontaktes på 701448.