Polar Seafood melder fartøjer ind i KNAPK

Efter indmeldelse af i alt syv fartøjer indtræder Polar Seafood Greenland i to af KNAPKs brancheråd.
Formand for KNAPK Henrik Sandgreen er tilfreds med, at ejerne af Polar Seafood Greenland har bemærket, at Sammenslutningen(KNAPK, red.) nu drives meget stærkere efter omstruktureringen, idet man nu kører med forskellige Brancheråd bemandet med specialister inden for hver fiskerigren, står der i pressemeddelelsen. Foto © : Jonas Løvschall-Wedel
07. maj 2016 16:08

Polar Seafood Greenland melder nu flere af deres kystnærefartøjer end i fisker og fangerorganisationen KNAPK. Det skriver Polar Seafood Greenland og KNAPK i en fælles pressemeddelelse.

- Administrerende direktør for Polar Seafood Greenland, Anders Brøns, har med glæde noteret sig, at efter et KNAPK i 2013 gennemførte organisatorisk omstrukturering - nu har vist sig meget stærkere i sin organisatoriske sammensætning. Således vil Polar Seafood Greenland A/S gerne være med til at styrke Sammenslutningen endnu mere, ved at melde sig ind i KNAPK, hedder det i pressemeddelelsen.

Læs også Et godt år for Polar Seafood

Derfor har Polar Seafood meldt fire kystnære rejefartøjer og tre andre fiskefartøjer ind i KNAPK fra 1. maj. Indmeldelsen betyder, at Polar Seafood kommer ind i to af KNAPKs brancheråd. Det drejer sig om brancherådet for henholdsvis rejefiskeri og rådet for torsk og andre fiskearter.

Formand for KNAPK Henrik Sandgreen er tilfreds med, at ejerne af Polar Seafood Greenland har bemærket, at Sammenslutningen(KNAPK, red.) nu drives meget stærkere efter omstruktureringen, idet man nu kører med forskellige Brancheråd bemandet med specialister inden for hver fiskerigren, står der i pressemeddelelsen.

Læs også Polar Seafood beder politikerne om at blande sig uden om