Nordisk team i spidsen for Nuuk Nordisk Kulturfestival 2017

Nordens Institut i Grønland og Kommuneqarfik Sermersooq har sat navn på, hvem der skal stå i spidsen for Nuuk Nordisk Kulturfestival 2017.
Foto © : Mats Bjerde
Skrevet af Jonas Fievé
14. september 2016 05:40

Det bliver den kommende performancedesigner Pipaluk Lind, og den finske kurator og projektleder Rickard Borgström, som sammen skal stå i spidsen for kulturfestivalen næste år, som de begge begynder arbejdet med i september i år, skriver Nuuk Nordisk Kulturfestival i en pressemeddelelse.

Pipaluk Lind har med baggrund fra blandt andet KNR, AWG2016 og Grønland i Tivoli en omfattende viden om det grønlandske kulturliv og Rickard Borgström har de sidste 12 år fungeret som kurator, projektleder og underviser indenfor kulturfeltet i blandt andet Norge, Tyskland, Sverige og Finland, og har tidligere stået i spidsen for en større kulturelle begiveheder.

Borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq, Asii Chemnitz Narup, glæder sig til at arbejdet med Nuuk Nordisk Kulturfestival nu går i gang.

- Jeg er sikker på, at de sammen kan skabe en festival der kan sætte Nuuk på det nordiske kulturlandskab som en moderne og fremadstormende kulturby, siger borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq i pressemeddelelsen.