Martin Møller satser på endnu et OL

Langrendsløberen Martin Møller, der deltog i de olympiske vinterlege i Sotji i februar, satser nu fuldt ud mod vinter-OL i 2018.
05. august 2014 07:27

Når legene foregår i den sydkoreanske by Pyeongchang, vil han være med igen og gøre det endnu bedre.

- Efter mange overvejelser har jeg besluttet mig for at fokusere min tid og energi på min træning frem til OL i 2018. Hele min satsning mod OL 2014 har givet mig blod på tanden. Jeg vil se, hvor god jeg kan blive efter flere år med optimal træning, siger Martin Møller i en pressemeddelelse.

Bedre end nummer 45
Under vinterlegene i Sotji deltog Martin Møller i skiathlon (15 km klassisk og derefter 15 km i skøjtestil) sprintkvalifikationen, 15 km klassisk, og så hans favoritdisciplin, 50 kilometer fri. Han opnåede sit bedste olympiske resultat på kongedisciplinen, hvor han blev nr. 45 ud af de 60, som gennemførte det hårde løb.

LÆS OGSÅ Møller kom ikke i top 40

Langrendsløberen tror på, at han kan nå endnu længere ved det næste OL. Dog kræver det seriøs træning, samt en prioriteret indsats.

- Jeg har derfor valgt at opsige mit job i Arctic Winter Games 2016-sekretariatet. Det har været en spændende tid med mine kollegaer i AWG2016, men en tidskrævende langrendssatsning og arbejde i AWG2016 kan ikke kombineres.

- Derfor må jeg vælge nu, og jeg vælger skiløbet, siger Martin Møller, der stadig vil være at finde i AWG2016-sekretariatet frem til midten af oktober.

Lørdag blev den veltrænede atlet grønlandsk mester i maraton, da han vandt Nuuk Marathon.