Nyt fra KNR KNR sætter de unge i fokus

KNR lancerer en ny redaktion, som skal producere og udvikle programmer til børn & unge på alle KNR’s platforme.
Foto © : KNR
18. januar 2016 13:48

Der skal satses mere på programmer til børn & unge i KNR’s programudbud, derfor opretter KNR nu en redaktion, der skal lave programmer og udsendelser til målgrupper i både radio, TV, nettet og på de sociale medier.

-    Det er vigtigt, at vi får en tværmedieal redaktion som har et barns nysgerrighed, ungdommens vildskab, og som samtidig har et stort overblik og evne til at lave historier og programmer fra hele kysten, siger Jan Berg som er fungerende direktør i KNR.

KNR har allerede slået to stillinger op, som skal være med til at sikre, at KNR lever op til sin public Service forpligtelse over for børn og unge. 

Forberedelserne er allerede i fuld gang, og det yngre publikum vil kunne se frem til et stærkere programudbud i løbet af 2016. 

-    Vi skal lave indhold til børn og unge i øjenhøjde. Vi skal være der, hvor de er og tale deres sprog. Der skal være liv, latter, glæde og en anelse anarki, siger Masaana Egede, som er radiochef i KNR.

At styrke programudbuddet til børn og unge er et samlet ønske fra KNR’s ejere, bestyrelse og medarbejdere og fremgår som et vigtigt punkt i KNR’s strategiplan.

 

For yderligere spørgsmål kan du kontakte radiochef, Masaana Egede på tlf. +299 36 15 00 eller meg@knr.gl