Sidste skoledag: Jens' datter blev tapet fast og fik trukket bukserne ned

Jens B. Frederiksens datter fik sin sidste skoledag ødelagt af en gruppe afgangselever, der krænkede hende. Sagen er anmeldt til politiet, fortæller Jens B. Frederiksen.
Foto © : Helle Nørregaard
Skrevet af Mads Pedersen
24. maj 2017 10:35

Det der skulle have været en festlig afslutning på skoleåret endte som et mareridt for Jens B. Frederiksens datter. Hun blev onsdag morgen bundet sine arme fast til en stolpe, hvorefter en gruppe elever trak hendes bukser ned.

Det fortæller han til KNR. 

- Min datter er ødelagt og jeg er enormt vred, siger han.

LÆS OGSÅ Skoleinspektør aflyser sidste skoledag efter grove krænkelser

Under den ydmygende scene tog flere andre elever billeder og film af hændelsen, som Jens B. Frederiksen har anmeldt til politiet.

- Min datter er helt ødelagt. Jeg vil politianmelde enhver, der poster eller deler billeder af min datter, siger Frederiksen.

Skoleinspektør på Ukaliusaq, USK, fortæller, at hun tog en alvorlig snak med afgangseleverne, inden hun aflyste festlighederne og sendte eleverne hjem.

- De (eleverne, red.) ærgrer sig over, at de ikke får lov til at følge traditionen, men de forstår alvoren og accepterer, at de ikke kan få lov til at fejre dagen på skolen. Enkelte elever har ødelagt dagen for resten, siger skoleinspektør Karno Lynge.