Voksne har brug for rådgivning

09. marts 2006 10:47

En stigende antal voksne er begyndt at bruge den landsdækkende telefonrådgivning for børn, nummer 134. Derfor mener Paarisa, at der skal oprettes en landsdækkende telefonrådgivning for voksne, det siger projektkoordinator for forebyggelse af selvmord, Jette Eistrup.

- Børnetelefonen er en meget benyttet telefon. Og ud fra hvad vi har set på vores hjemmeside, kan vi se at der er et stort behov blandt voksne at have et sted de kan henvende sig, med de forskellige problemer man nu kan have, for at få rådgivning. Vi vil på en eller anden måde formidle eller organisere en landsdækkende anonym telefonrådgivning for voksne. Der er jo et voksende behov, også fordi vi kan mærke, at voksne henvender sig til børnetelefonen nummer 134. Det kan være telefoner, eller det kan være de lokale, der stiller sig selv til rådighed på frivillig basis, enten på telefon rådgivning eller en anden form for rådgivning, siger Jette Eistrup.

Hun siger også, at hvis det går som planlagt, kan man forvente en landssækkende rådgivning for voksne, i slutningen af det her år eller til næste år.