Unge kræfter skal give Demokraterne indflydelse

Demokraterne har efter lørdagens landsmøde fået ny kræfter i hovedbestyrelsen, hvor Anda Uldum ikke overraskende blev genvalgt som partiets formand.

Så meget desto større var overraskelsen, da Randi Vestergaard Evaldsen, der hidtil er kendt som formand for Demokraternes ungdom, stillede op til posten som politisk næstformand og fik 12 ud af 13 af stemmer.

Og det er partiformanden glad for.

- Jeg er glad og fuld af optimisme, fordi at Randi har knoklet de sidste år. Og jeg ved, hun brænder for det her. Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde med hende, siger Anda Uldum til KNR.

Klar til at bidrage
Randi Vestergaard Evaldsen skal nu trække sig som formand for Demokraternes ungdom og fokusere på moderpartiet.

- Vi har knoklet i Demokraternes ungdom og har haft en del sager i medierne. Vi vil blive ved med at knokle, som vi har gjort, og jeg vil bidrage hos Demokraterne så meget jeg kan, siger Randi Vestergaard Evaldsen.

Lys fremtid
Anda Uldum lægger ikke skjul på tilbagegangen i partiet skyldes, at to markante navne har trukket sig, men han ser lyst på fremtiden.  

- Jeg kan godt forstå at vi er gået lidt tilbage. Vi har jo mistet vores formand, Jens B. Frederiksen, og vi har også mistet en markant person i Palle Christiansen.

- Men jeg er fuld ud optimistisk med hensyn til den nye besætning, som jeg skal stå i spidsen for, siger Anda Uldum.

De sidder med i hovedbestyrelsen
Et af de vigtigste punkter, som Demokraterne behandlede under landsmødet, var, at partiet skal være mere synligt langs kysten for at genvinde større indflydelse i samfundet.

Og det blev taget i betragtning, da man valgte nye hovedbestyrelsesmedlemmer, hvor Michael Rosing fra Nuuk valgt som organisatorisk næstformand.

Klara Jakobsen fra Ilulissat, Stine Lange fra Qaqortoq og Rene Caspersen fra Sisimiut blev ligeledes valgt til Demokraternes hovedbestyrelse, hvor Karen M. Lynge fra Nuuk er kasserer.

Valget betyder dermed, at den tidligere næstformand Aviaaja Karlshøj Poulsen forlader bestyrelsen. 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt