Thomas Kristensen ikke valgbar til kommunalbestyrelsen

I Kommuneqarfik Sermersooq har valgbarhedsnævnet holdt møde, og der blev behandlet tre sager om medlemmer fra den nye kommunalbestyrelses valgbarhed. To af medlemmerne blev godkendt, men Atassut-politikeren Thomas Kristensen havde så meget på samvittigheden, at han blev kendt ikke valgbar.

Det skyldes en bøde, som Kristensen fik i marts måned 2012. Bøden var på 2.000,00 kr., og Thomas Kristensen fik bøden for overtrædelse af Kriminallovens § 37. Den handler om krænkelse af offentlig myndighed.

15. oktober 2011 kl. 03.18 var Thomas Kristensen til stede udenfor diskotek Pakhuset i Tasiilaq. Her var politiet til stede i anden anledning, og Thomas Kristensen havde kaldt en politiassistent “et røvhul”, “du er en færdig mand”, “pis hjem tøsedreng”, “du er færdig som politibetjent her i Tasiilaq”, “vi vil ikke have dig herovre”. Endvidere fremviste Thomas Kristian Ørum Kristensen en løftet tredje finger på hånden, mod politiassistenten. Det kostede altså Thomas Kristensen pladsen som medlem af kommunalbestyrelsen i Kommuneqarfik Sermersooq. I hans sted blev Steen Lynge indsat som medlem i kommunalbestyrelsen og Erling Madsen Ittoqqortoormiit er derefter 1. suppleant hos Atassut i Sermersooq kommunalbestyrelse.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt