Tele-Post sænker mobilpriserne til det halve

Den 1. maj sætter Tele-Post priserne kraftigt ned på al mobiltelefoni og introducerer to nye mobilpakker.
Skrevet af Simon Uldum -
29. april 2014 05:06

Tele-Post har i strategien Sassarta 2014 – 18 sat fokus på at sænke priserne mærkbart. De første prisnedsættelser sker på mobilområdet, hvor blandt andet priserne for SMS og MMS halveres.

- Telestyrelsen har godkendt en række nye og billigere priser for abonnementerne på mobilområdet. Det betyder, at vores mobilkunder får meget mere for pengene fra torsdag den 1. maj, hvor vi sætter priserne ned med et samlet beløb på 10 millioner kroner, udtaler privatkundedirektør Per Svendsen.

En af de grupper, der får glæde af prisfaldet, er kunder med GSM-abonnement. Mobil Mikisoq, som er det mindste mobilabonnement, erstatter GSM-abonnementet, priserne halveres på SMS og MMS, og prisen for mobildata sænkes fra 1,75 kr. til 1 kr./MB. Den højere dagstakst fjernes, så prisen således er den samme hele døgnet. De nuværende kunder, der har GSM, bliver automatisk flyttet over på Mobil Mikisoq-abonnementet.

Det drastiske fald af mobilpriserne får betydning for alle kunder - også kunder med 'Tusass' i hele landet. Fremover skal de kun betale halvdelen af det, de betaler for SMS eller MMS i dag, og dataprisen sænkes med 0,75 øre til 1 kr./MB. Den dyre dagstakst fjernes, så den faste pris for tale er 1,23 kr. pr. minut døgnet rundt.

Tele-Post lancerer også to nye mobilpakker den 1. maj, som blandt andet giver kunderne endnu mere data for pengene:

1. Mobil Akulleq er den nye mellemste mobilpakke til 275 kroner om måneden, der indeholder to timers tale, 500 SMS eller MMS og 0,5 GB data.

2. Mobil Angisooq er den nye og største mobilpakke til 350 kr. om måneden, der indeholder tre timers tale, 1.000 SMS eller MMS og 1 GB data.

Tillægsabonnementet ’MobilData 300’ udgår, og de kunder, der har dette abonnementet, bliver automatisk flyttet til Mobil Angisooq 1. maj.