Steffen Ulrich-Lynge forlader sin stilling

Departementschefen for bolig og infrastruktur Steffen Ulrich-Lynge har valgt at træde tilbage fra sin stilling. Det kunne ligne et sammenfald med udnævnelsen af et nyt medlem af naalakkersuisut for bolig i form af Mitti Lynge, men det vil den snart tidligere departementschef ikke bekræfte.
Skrevet af Peter Troelsen
26. marts 2013 13:49

Med en fortid som landsstyremedlem for trafik og infrastruktur og som anlægschef i Lufthavnsvæsenet er det en stor kapacitet, der nu har valgt at sige farvel til jobbet. Der er forskellige varsler indbygget i ansættelsen, og når de lovformeligt er overholdt, siger Steffen Ulrich-Lynge farvel og tak til selvstyret som arbejdsplads.

-Der er stort set tre ting, der har haft indflydelse på min beslutning. Dels har jeg siddet her i fem år, og har en velkørende organisation, der kan overgives til min efterfølger. Så betyder det meget, at infrastrukturen ikke længere er under mit departement, da det altid har været min store interesse. Desuden skal jeg tænke på min personlige integritet, og i den forbindelse følger jeg, at det ville være bedst, hvis der kom en anden til at vejlede det nye medlem af naalakkersuisut, fortæller Steffen Ulrich-Lynge til knr.gl.