Skud mod voldsmand

12. juni 2006 12:56

Politiet i Ilulissat måtte samle alt, hvad der kunne krybe og kravle af mandskab fredag aften. Flere borgere ringede og fortalte, at en mand skød vildt ind i en lejlighed i byen, så 7 betjente blev samlet og tog af sted.

Da de kom frem var manden forsvundet, men politiet kunne konstatere, at der var skudt tre gange ind i en lejlighed, hvor tre personer opholdt sig. Ingen af dem var blevet ramt.

Politiet var dog stødt på den ene person tidligere på aftenen, da der havde været uro på et værtshus. Her havde en mand kastet en flaske i hovedet på en anden mand, og ham, der havde kastet flasken, var i lejligheden.

Derfor kædede betjentene de to hændelser sammen og kunne tidligt lørdag morgen anholde ham, der havde fået flasken i hovedet – han ville hævne sig ved at skyde ind i lejligheden.

Begge mænd er nu tilbageholdt. Manden, der havde kastet flasken, er i politiets varetægt i to uger – sigtet for vold. Han er tidligere dømt for vold, mens manden, der skød ind i lejligheden, må opholde sig hos politiet i tre uger.