Skæbnedag for NunaMinerals A/S

Det kriseramte og lukningstruede mineralefterforskningsselskab Nunaminerals afholder i eftermiddag ekstraordinær generalforsamling, hvor selskabets fremtid muligvis bliver afgjort.
Skrevet af Karsten Sommer
29. januar 2015 06:23

Nunaminerals' største aktionær, Selvstyret, kritiserede tirsdag Nunaminerals for at ikke at informere Selvstyret tilstrækkeligt om de konkrete planer for videreførelse af selskabet.
 
Formanden for Naalakkersuisut, Siumuts Kim Kielsen, kaldte det "uheldigt og ærgerligt" at selskabet ikke havde sendt Selvstyret en revideret plan for selskabets fremtid.

LÆS OGSÅ Kielsen: Der mangler investorer i NunaMinerals

Men Nunaminerals sendte faktisk, ifølge selskabets administrerende direktør Ole Christiansen, allerede i oktober 2014 en forretningsplan for Nunaminerals for perioden 2015 til 2017 til Selvstyret, skriver Sermitsiaq.AG.
 
- Allerede fredag den 17. oktober 2014 sendte vi vores forretningsplan for 2015 - 2017 til selvstyret. I forretningsplanen beskriver vi, hvilke mål vi har sat os, og hvilke økonomiske dispositioner vi har behov for til vores kommende aktiviteter, lyder svaret til Kim Kielsen fra administrerende direktør i Nunaminerals, Ole Christiansen.

LÆS OGSÅ Nunaminerals i dyb krise efter choknedskrivning

Han afviser dermed Kim Kielsens angreb, som også indeholdt beskyldninger mod selskabet for dårlig ledelse.
 
- Enhver har mulighed for at hente selskabets kvartalsmeddelelser på Nunaminerals' hjemmeside, siger Ole Christiansen til Sermitsiaq.AG.

LÆS OGSÅ Nunaminerals kan lukke til februar