Skæbnedag for NunaMinerals A/S

Det kriseramte og lukningstruede mineralefterforskningsselskab Nunaminerals afholder i eftermiddag ekstraordinær generalforsamling, hvor selskabets fremtid muligvis bliver afgjort.

Nunaminerals' største aktionær, Selvstyret, kritiserede tirsdag Nunaminerals for at ikke at informere Selvstyret tilstrækkeligt om de konkrete planer for videreførelse af selskabet.
 
Formanden for Naalakkersuisut, Siumuts Kim Kielsen, kaldte det "uheldigt og ærgerligt" at selskabet ikke havde sendt Selvstyret en revideret plan for selskabets fremtid.

LÆS OGSÅ Kielsen: Der mangler investorer i NunaMinerals

Men Nunaminerals sendte faktisk, ifølge selskabets administrerende direktør Ole Christiansen, allerede i oktober 2014 en forretningsplan for Nunaminerals for perioden 2015 til 2017 til Selvstyret, skriver Sermitsiaq.AG.
 
- Allerede fredag den 17. oktober 2014 sendte vi vores forretningsplan for 2015 - 2017 til selvstyret. I forretningsplanen beskriver vi, hvilke mål vi har sat os, og hvilke økonomiske dispositioner vi har behov for til vores kommende aktiviteter, lyder svaret til Kim Kielsen fra administrerende direktør i Nunaminerals, Ole Christiansen.

LÆS OGSÅ Nunaminerals i dyb krise efter choknedskrivning

Han afviser dermed Kim Kielsens angreb, som også indeholdt beskyldninger mod selskabet for dårlig ledelse.
 
- Enhver har mulighed for at hente selskabets kvartalsmeddelelser på Nunaminerals' hjemmeside, siger Ole Christiansen til Sermitsiaq.AG.

LÆS OGSÅ Nunaminerals kan lukke til februar

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt