Sidste dag for Grønland i Tivoli

Dagen i dag er sidste dag for Grønland i Tivoli. Og den er dedikeret til Rasmus Lyberth i anledningen af, at Grønlands store stemme snart fylder 60.
Skrevet af Martine Lind Krebs
01. august 2011 06:22

Rasmus Lyberth spiller koncert på Plænen i aften efterfulgt af fællessang, der markerer afslutningen af dette års grønlandske kulturfest.


Rasmus Lyberth er netop vendt hjem fra London, hvor han har spillet koncert i Royal Albert Hall og Kensington Gardens. Koncerter, som han har kaldt sit livs oplevelse. Troubaduren begyndte at synge allerede som 12-årig, men det var mens han var ude at sejle, at han besluttede sig for at satse på musikken.

Han har om nogen bragt den grønlandske musik rundt i verden og har en lang række album, priser og også film- og teaterroller bag sig - lige som han indimellem også udstiller sine udskårede figurer og er forfatter til en digtsamling.

Blandt andre Nanook, Malu Rohmann Fleischer og Small Time Giants har også underholdt ved dette års Grønland i Tivoli, der indtil videre er forløbet fredeligt og kun plaget af ganske få regnbyger.