Sangskriver og kor bygger musikalsk bro i Nuuk

I aften har du muligheden for at indlede påsken med en musikalsk oplevelse, da Katuaq byder på et nordisk koncertkor i samarbejde med den grønlandske singer-songwriter Angu Motzfeldt.
Nordisk Koncertkor
26. marts 2018 19:19

Bløde singer-songwriter toner der smelter sammen med klassisk musik.

Det bliver et mix af klassiske musik, korsang og kirkesalmer når Nordisk Koncertkor og Angu Motzfeldt i aften går på scenen i Katuaq. 

Jeg glæder mig rigtig meget og er selvfølgelig lidt spændt. Vi har haft rigtig gode prøver henover weekenden med vores udenlandske musikere og med Angu, det begynder at falde på plads, siger Zenica Gosvig Larsen, der er med i Nordisk Koncertkor. 

Bygger bro

Koncerten bygger bro mellem genrer og generationer og byder på en kavalkade af Angu's kendte numre i en nyfortolket kor-udgave, samt klassisk musik blandet med grønlandske salmer.

- Det er rigtig spændende at arbejde med forkellige typer af musik. og det her med at arbejde med musikere som kan noget forskelligt som bidrager med hver af deres og får det til at falde sammen som en helhed, det syntes jeg er rigtig dejligt når man synger med i kor, fortæller Zenica Gosvig Larsen, der også bestyrelsesmedlem i Nordisk Koncertkor. 

LÆS OGSÅ Angu Motzfeldt og Nordisk Koncertkor i usædvanligt samarbejde

Udover Jan de Vroede og Charlie Charpiro vil den islandske saxofonist Sigurdur Flosason og brødrene Ole og Peter Kibsgaard indgå i det band, som bidrager til at give både de kendte og nye numre en ekstra musikalsk dimension.

Bestyrelsen i Nordisk Koncertkor håber på at udvide musikken til udlandet: 

 - Det kunne være dejligt, syntes jeg, og prøve at samarbejde med nogle musikere i udlandet også komme at rejse til udlandet, og måske præsentere noget grønlandsk musik i udlandet, sagde Zenica Gosvig Larsen til KNR.

Koncerten foregår i Katuaq's Hans Lynge Sal fra kl. 19.30