Sælprodukter solgt på modeugen

Punge, pelse og tasker. Great Greenland melder om stor interesse for grønlandske sælprodukter ved Copenhagen Fashion Fair.
Foto © : Great Greenland
14. februar 2010 13:21

Uden endnu at have overblik over hvor mange ordrer, der er kommet i hus, melder Great Greenlands administrerende direktør Henrik Estrup om stor interesse for de grønlandske sælprodukter under modeugen i København:

- Både grønlandske og danske butikker, som vi i forvejen har som kunder, har været henne hos vores stand og lægge ordrer. Men der har også været nye kunder, selv om de er lidt mere forsigtige, fortæller han. Siden torsdag har Great Greenland haft en stand i Øksnehallen.

EU's importforbud, som træder i kraft til august, er mere end én gang blevet et samtaleemne: - Alle vores kunder synes forbuddet er uforståeligt. Men vi venter jo på en mere konkret afklaring af, hvad inuitundtagelsen kommer til at betyde, siger Henrik Estrup.

Lørdag havde Great Greenland arrangeret eventen "Arctic Elements" sammen med Isaksen//Design og Hotel Arctic. Ifølge Henrik Estrup var der fyldt med mennesker.

Copenhagen Fashion Fair 2010 slutter søndag.