Hvis man har oplysninger om, hvor Julie Nathanielsen befinder sig, eller ser man hende, så bedes man kontakte Østjylland Politi.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Politiet efterlyser grønlandsk kvinde i Aarhus

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde den 58-årige Julie Nathanielsen, der ikke er set siden 8. januar.

Julie Nathanielsen er senest set om formiddagen onsdag 8. januar ved Frydenlundcenteret i Aarhus, hvor hun virkede til at have det fint.

Julie Nathanielsen har begyndende alkoholdemens, og hendes pårørende tvivler på, at hun er i stand til at tage vare på sig selv.

Hun har tidligere været væk i kortere perioder på op til fem dage, men aldrig så lang tid, som der er gået nu. Hun er umiddelbart ikke i besiddelse af hverken mobiltelefon eller nogen former for ID.

Hun har tidligere søgt mod Klostertorvet i Aarhus eller i området omkring Frydenlund, hvor hun bor. Men hun har også før hoppet på en bus og kørt væk fra Aarhus.

Julie Nathanielsen beskrives som:

Foto: Østjyllands Politi
  • 58 år
  • Ca. 160 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Har sort halvlangt hår
  • Senest set iført en sort jakke og sorte bukser

Hvis man har oplysninger om, hvor Julie Nathanielsen befinder sig, eller ser man hende, så bedes man kontakte Østjylland Politi på telefon +45 87311448.

 

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt