Plads til private i Destination Disko

19. maj 2006 15:27

Turismeudviklingsselskabet Destination Disko, som er startet af seks kommuner i Disko-området, inviterer nu halvandet år efter private til at blive medejere. Det oplyste formanden, Flemming Drechsel, på generalforsamlingen i Ilulissat i eftermiddags.

- Vi er nu kommet godt i gang med et nyhedsbrev, der bliver særdeles godt modtaget. Vi har sponseret enkelte markedsføringstiltag i samarbejde nogle rejserbureauer, og vi er nu i gang med en seminar-række, der kommer hele destinationen rundt, siger Flemming Drechsel.

Destination Disko er desuden optaget af trafiksituationen, som Flemming Drechsel betegner som katastrofal i Diskobugt-området og Uummannaq.

- Vi har opnået enkelte forbedringer i turistsæsonen i forhold til Ilulissat, men i samme periode er det blevet værre i andre byer. Vi ser frem til en atlantlufthavn i regionen. Kommunerne kan selvfølgelig være uenige i præcis hvor, den skal ligge. Men de er enige om at stå sammen i regionen og vil acceptere et hvilket som helst fornuftigt sted, uanset i hvilken kommune.