VIDEO Partii Inuit: Vi bliver forfulgt

Grønlands Maritime Center fik besøg af blandt andet Nikku Olsen fra Partii Inuit og han sagde blandt andet: ”Vi ønsker at styrke grønlandskhed og grønlændere, for man kan desværre tydeligt se al den forskelsbehandling af os.”

Men ifølge den seneste Epinionsundersøgelse står Partii Inuit til at miste sine mandater i Inatsisartut, hvor kun 2 procent af vælgerne vil stemme på dem i dag, hvor de fik 6,5 procent af stemmerne i valget i 2013.

 

Og Partii Inuit agter at køre valgkampagnen for fuld skrue indtil valgdagen:
- Vi vil fortsætte med at anstrenge os, hvor vi agter at tydeliggøre vores grønlandske ånd. siger Partii Inuits formand Nikku Olsen.

 

Og han ser optimistisk på det kommende valg:
- Selvfølgelig arbejder vi for at få så mange bag os som muligt, siger Nikku Olsen til KNR.

 

Men deres resultater under sidste valgperiode blev anset som usynlige, og vælgerne vil sikkert også have lagt mærke til det:
- Indenfor denne valgperiode opnåede de groft sagt ikke noget i Inatsisartut, hvor de ikke fik en eneste af deres forslag behandlet i Inatsisartut, siger Daniel Thorliefsen politisk kommentator til KNR.

 

- Det er overhovedet ikke rigtigt, for som jeg sagde lige før så har vi anstrengt os for at få nogle af vores mærkesager igennem, men vi blev jo udsat for en ren politisk krigsførelse, og det vil jeg gerne understrege, understreger Nikku Olsen til KNR.

 

Partii Inuit vil tydeliggøre deres politik som en del af deres valgprogram fordi de ikke blev taget op af medierne tidligere:
- Selvfølgelig vil vi tage vores politik op under valgkampen netop fordi de ikke blev taget op tidligere, siger Nikku Olsen til KNR.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt