Palle Jerimiassen langer ud efter Ane Hansen

Den kommende borgmester for Avannaata Kommunia forstår ikke kritikken af, at de har tilbudt job til personer, som har takket nej til et job i Kommune Qeqertalik.
Palle Jerimiassen Foto © : Laura Aggernæs/KNR
Skrevet af Jonas Fievé
16. november 2017 10:32

Onsdag kritiserede Ane Hansen, som fra det nye år skal indtage borgmesterkontoret i Kommune Qeqertalik, at Avannaata Kommunia havde tilbudt job til ansatte i den nuværende Qaasuitsup Kommunia, efter de havde afvist af flytte med til Aasiaat, hvor Kommune Qeqertalik får hovedkontor.

 

LÆS OGSÅ Borgmestre i nye kommuner skændes om medarbejder-aftale

Men i en pressemeddelelse slår den kommende borgmester i Avannaata Kommunia, Palle Jerimiassen, fast, at de ikke har tilbudt ansætelse til alle, men derimod kun dem, som de har behov for på rådhuset i Ilulissat.

Han forstår ikke, hvorfor det er et problem, at hans kommune skaber tryghed for nogle af de medarbejdere, der ikke ønsker at flytte til Aasiaat og Ane Hansens nye kommune.

Desuden langer Siumuteren Palle Jerimiassen ud efter Ane Hansen fra IA, da han mener, at hendes kritik og det han selv kalder mistænkeliggørelse, er kendetegende for Ane Hansen siden arbejdet med kommunedelingen startede i foråret.

LÆS OGSÅ 11 kommunemedarbejdere takker nej til Aasiaat