Nyt direktorat?

13. marts 2006 14:03

Landsstyret pønser på at oprette et nyt direktorat, og med omstruktureringen diskuteres det, om det, der er tilbage af Selvstyredirektoratet, skal nedlægges.

Endnu er der ikke noget, der er fastlagt, men noget af det, der skal undersøges, er, om det nye direktorat skal indeholde erhvervsuddannelserne og arbejdsmarkedet. Og dermed kan det se ud som om, at blandt andre landsstyremedlem for blandt andet uddannelse, Doris Jakobsen, mister et af sine områder.

Det har ikke været muligt at få nogen officiel bekræftelse på at arbejdet er i gang, men alle dem, som Radioavisen har talt med om omfordeling af opgaver, fortæller, at diskussionen er i gang.

Selvstyre-direktoratet har levet en udskældt tilværelse. I tidens løb er der blevet sat spørgsmålstegn ved om direktoratet var de cirka 11 millioner kroner værd, som det koster om året. Eksempelvis krævede Attassut i efteråret en redegørelse for, hvad pengene i direktoratet gik til.

Efter valget i november blev opgaverne lagt ind under Landsstyrets direktorat, og nu er der altså tegn på, at Selvstyredirektoratet nedlægges.