Ny legeplads ved Dronning Ingrids Hospital klar til indvielse

Det er ikke sjovt at være barn når man er syg og indlagt på hospital. Men nu er der lidt smil på vej for de børn, som opholder sig på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.
Foto © : Google Street View
Skrevet af Karsten Sommer
16. august 2016 07:10

Børnene har nemlig fået en helt ny legeplads, som er blevet muliggjort ved en donation på 100.000 kroner fra Nuukafdelingen af organisationen Ladies Circle.

Donationen har muliggjort opførelsen af legepladsen med gynger, vipper og rutsjebane samt nyt legetøj og sengetøj til sygehusets børneafsnit.

Det kan give børnene på Dronning Ingrids Hospital en mulighed for at tænke på noget andet end behandlinger, snak om symptomer, sygdom og undersøgelser.

Legepladsen skal nu officielt indvies i morgen den 17. august kl. 14.30, hvor det er Naalakkersuisoq for Sundhed, Doris Jakobsen, der skærer snoren til herlighederne over.

- Ladies Circle Nuuk skal have stor tak for den flotte donation, som har gjort det muligt at opføre legepladsen, siger Doris Jakobsen. Og Sanas medarbejdere er enige:

- Leg er en væsentlig del af børns sundhed og trivsel. Så vi er meget glade for at børnene og deres familier har et sted at gå hen og få lidt adspredelse, siger styrelseschef Joanis Erik Køtlum.