Napaattooq risikerer skattesmæk

Tidligere landsstyremedlem Jens Napaattooqs sag om frås med repræsentationskontoen får muligvis et skattemæssigt efterspil.
25. juni 2005 18:35

Tidligere landsstyremedlem Jens Napaattooqs sag om frås med repræsentationskontoen får muligvis et skattemæssigt efterspil. Skattedirektoratet overvejer nemlig at gå ind i sagen, men først når den er blevet undersøgt til bunds af hjemmestyret. - Viser det sig, at Napaattooq har brudt reglerne og brugt penge på private udgifter, skal han betale beløbene tilbage til Landskassen. Sker det ikke, skal han betale skat af pengene. For der har jo været tale om en ekstra indtægt, oplyser afdelingschef Ferdinand Hammeken fra skattedirektoratet.Tidligere landsstyremedlem Jens Napaattooqs sag om frås med repræsentationskontoen får muligvis et skattemæssigt efterspil.

 

Skattedirektoratet overvejer nemlig at gå ind i sagen, men først når den er blevet undersøgt til bunds af hjemmestyret.

 

- Viser det sig, at Napaattooq har brudt reglerne og brugt penge på private udgifter, skal han betale beløbene tilbage til Landskassen. Sker det ikke, skal han betale skat af pengene. For der har jo været tale om en ekstra indtægt, oplyser afdelingschef Ferdinand Hammeken fra skattedirektoratet.