Island Games Mange sejre på første kampdag

God start for de grønlandske bordtennis-, fodbold, og badmintonspillere.
25. juni 2017 16:22

Island Games er nu for alvor skudt i gang og flere af vores grønlandske helte har allerede været i kamp.

De grønlandske bordtennisspillere er kommet udemærket fra land på turneringens førstedag.

Således vandt spillerne de første to kampe mod Isle of Man og Cayman Islands, før vi led nederlag til Jersey.

Fodbolddamerne har også været i kamp, men de fik en hård start med et 6-0 nederlag til de lokale hjemmebanefavoritter fra Gotland.

Fodboldherrerne har også været i kamp og det gik noget bedre. De var oppe mod Western Isles og den kamp endte med en sejr på 3-0.

Badmintonholdet fik en rigtigt god start på turneringen. To kampe og to sejre. Det grønlandske hold var op mod Isle of Wight og Falklands øerne. Begge kampe blev vundet 5-0, så lige nu ligger holdet på en førsteplads i puljen.

Få resultaterne fra Island Games hjemmeside

Martin Møller har løbet 10.000 meter løb i dag og det blev til en 5. plads. Sølle 30 sekunder fra podiet. Niels Berthelsen kom ind som nummer 13.

Volleydamerne tabte 3-1 til Bermuda, mens herrene måtte se sig besejret 3-0 af vores frænder fra Færøerne.

Der kommer dog til at være mange flere kampe de kommende dage.