Lars-Emil Johansen: Træd tilbage, Enoksen!

I dagbladet Politiken skyder folketingsmedlem Lars-Emil Johansen valgkampen i gang med et skarpt angreb på Hans Enoksen og hans evne til at lede Siumut og Grønland. Lars-Emil Johansen opfordrer Hans Enoksen til at gå af.

»Vi har brug for en afklaring, og jeg er helt klart utilfreds med hans lederskab. Hans Enoksen magter hverken at lede partiet eller landet«, siger Lars-Emil Johansen til Politiken og tilføjer:

»Det politiske kaos i Grønland skyldes ikke alene skandalerne om repræsentationskonti, men også at landets ledelse ikke har formået at tackle opgaven«.

På tirsdag mødes Nuuk-afdelingen af Siumut for at diskutere, hvem der skal stilles op for partiet i hovedstaden, og Lars-Emil Johansen holder døren åben for sig selv.

»Jeg kan ikke bare sidde med hænderne i skødet, når både landet og partiet er i heftige problemer. Jeg er medstifter af partiet, og jeg er Siumut helt ind til marven«, siger han.

Omvendt vil han ikke være med til at samle stemmer ind til partiet, hvis det fortsat er Enoksen, der skal stå i spidsen. Lars-Emil Johansen foreslår i stedet, at man lader vælgerne afgøre det.

»Den, der opnår flest personlige stemmer, kunne være Siumuts landsstyreformandskandidat efter valget. Det er ikke en optimal løsning, men vi har brug for en afklaring«, siger Lars-Emil Johansen til Politiken.

Hans Enoksen har her til morgen ingen større kommentarer til Lars-Emil Johansens udtalelser.

- Jeg er helt rolig, lad bare befolkningen foreløbig tænke over de udtalelser selv, siger Landsstyreformanden til Radioavisen.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt