LæseRaketten udkommer på grønlandsk

Den populære danske læsebog "LæseRaketten", der stiller skarpt på, hvordan børn lever i andre af verden, udkommer fredag den 15. april for første gang på grønlandsk.
07. april 2011 04:45

Og det er man glad for på Institut for Læring Inerisaavik. Pædagogisk medarbejder, Anna Terndrup Damm siger, at manglen på grønlandske undervisningsmaerialer er enorm. Og LæseRaketten er god, fordi den dækker mange fag og klassetrin.

Hun tilføjer, at LæseRaketten desuden er super velegnet og nem at anvende i undervisningen, fordi der følger nogle spændende og lærerige opgaver og en god lærervejledning med bogen.

Årets tema er Bolivia og mange af bogens historier og de medfølgende elevopgaver handler derfor om hvordan livet er, hvis man er barn i det sydamerikanske land.

LæseRaketten udgives af den danske U-landsorganisation IBIS, som er er med i en global uddannelseskampagne, hvor 120 lande sammen sætter fokus på børns ret til at gå i skole og blive undervist på deres eget modersmål.

Inerisaavik har bestilt LæseRaketten i et oplag på 10.000.  Og 8.000 bliver i næste uge sendt ud til skolerne rundt om i landet.